Emszauber - Winter aan de Ems

In een oogopslag

  • Rheine
  • Party, Markt overige

Als het koude seizoen de Emsstadt in een prachtig winterkleed baadt, is het eindelijk weer tijd voor de Emszauber. Het Emsplateau en de Milchstraße zijn deze winter nog groter en mooier en zullen zeker weer de place to go zijn voor jong en oud in de winterstad van Rhein:

Midden in Rheine, direct aan de Emsterrassen, ontstaat hier gedurende
4 weken
van 23.11. tot 20.12.2022
een gezellige lichtdroom met glühwein, geroosterde amandelen en vele andere lekkernijen.

De ideale plek om te bezoeken met vrienden, collega's en familie.
Met de Emszauber komt het populaire winterevenement ook dit jaar weer naar Rheine. Een wintermarkt met een uniek verlichtingsconcept, talrijke zitmogelijkheden en een gevarieerd drank- en voedselaanbod en een gevarieerd programma voor jong en oud. Groter dan voorheen, met ruimte voor meer bezoekers en een nog groter assortiment.
Naast heerlijke glühwein, eierpunch en co. biedt de Emszauber in de "eethoek" een keur aan heerlijke gerechten. Of het nu gaat om aardappelpannenkoeken, gyros, curryworst of geroosterde amandelen en Nutella crêpe - hier is voor elk wat wils.
De Emszauber is een wintermarkt voor alle burgers - een plek die bedoeld is om mensen met elkaar te verbinden. Daarom is ons programma kleurrijk gemengd, zodat iedereen zijn persoonlijke hoogtepunt kan vinden - en natuurlijk is het 100% gratis!

De kerstmarkt biedt 100% Emszauber flair: glühwein lounge, eethoek, live programma, after work parties, winter beatz, live muziek, vrijwilligersdag, Roze Maandag, koude markt en nog veel meer.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Rheine
Borneplatz
48429 Rheine
Deutschland

Tel.: +49 (0)5971 800 650
E-mail:
Website: www.emszauber.de

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.