Emsdetten vallende ster markt

In een oogopslag

  • Emsdetten
  • Show overige, Party, Kunst en…

Na een gedwongen pauze van drie jaar is de Emsdettense vallende sterrenmarkt in onze binnenstad eindelijk terug met de gloed van lichtjes en de geur van glühwein! Ongeveer 60 kleine houten hutten met kerstcadeaus en lekkernijen zullen opnieuw worden opgesteld in het gebied tussen de Brink en de St. De sfeer wordt echt contemplatief als de geur van glühwein zich over de Brink verspreidt en de feeënlichtjes op de kleine houten hutjes het plein verlichten.

Als verder hoogtepunt zal er opnieuw een voorprogramma voor Kerstmis zijn. In de schaduw van de grote kerstboom in de Frauenstraße zijn alle drie de dagen verschillende acts met beschouwende klanken en muzikale traktaties gepland.

De mix van traditionele kramen en liefdadigheidsverenigingen maakt de bijzondere sfeer op de Sternschnuppenmarkt zo bijzonder. Een iets andere route tussen de Frauenstraße en de Brink zorgt voor een nog dichtere sfeer tussen de hutten, die voor veel kerstvreugde zullen zorgen met kerstcadeau-ideeën, handwerk en lekkernijen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Emsdetten
Kirchstraße
48282 Emsdetten
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2572 93070
E-mail:
Website: www.vvemsdetten.de/events/660/Emsdettener-Sternschnuppenmarkt

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.