Een studie in Sherlock - LIVE hoorspel

In een oogopslag

  • Tecklenburg
  • Show overige, Lezing

Christoph Tiemann & the theatre ex libris.

Christoph Tiemann is al meer dan 15 jaar auteur en spreker voor de Westdeutscher Rundfunk. Sinds 2014 staat hij voor de camera van WDR-televisie met zijn serie "Tiemann testet" en zijn solocabaretprogramma's hebben diverse prijzen gewonnen.Christoph Tiemann en het krachtig zingende ensemble "Theater ex libris" maken van de originele korte verhalen gebaseerd op Sir Arthur Conan Doyle een multimediaal live hoorspel.

Reis naar Victoriaans Londen met Theater ex libris! Ontmoet illustere klanten, sluwe misdadigers en natuurlijk het beroemdste detective-duo ter wereld: Sherlock Holmes en Dr. Watson.
Sherlock Holmes is vaak verfilmd - maar zelden zijn de verhalen van Holmes-bedenker Conan Doyle als model genomen:
In het live hoorspel"Een studie in Sherlock"Delen van de eerste roman van Holmes "A Study in Scarlet" worden gecombineerd met de korte verhalen "The Spotted Ribbon" en "The Man with the Disfigured Lip" om een spannende voorleesavond te creëren.
Het publiek komt te weten hoe de meest ongewone flat-sharing gemeenschap in Londen tot stand komt en hoe John Watson, die is teruggekeerd uit Afghanistan, slechts langzaam het geheim van zijn nieuwe flatgenoot ontdekt.
Een analoog plezier in digitale tijden. DeEnsembleVeelzijdige vertellers, livemuziek en zorgvuldig geselecteerde, aan de plot aangepaste beelden - dat is het recept waarmee het "Theater ex libris"brengt literatuur op het toneel.

Kaarten kosten 20 euro en zijn vooraf verkrijgbaar bij de organisator: Tecklenburg Touristik GmbH, telefoon 05482-93890, E-Mail:info@tecklenburg-touristik.de

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Kulturhaus Tecklenburg
Meesenhof
49545 Tecklenburg
Deutschland

Tel.: +49 (0)5482 93890
Fax: +49 (0)5482 9389 19
E-mail:
Website: www.tecklenburg-touristik.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.