In 22 dagen

DÜLMENER SOMMER: Circus UnARTiq: "CurtainCall".

In een oogopslag

Aan het einde van de DÜLMEN SUMMER is er overal in de binnenstad theater: op de Overbergplatz, de Marktplatz, de Markt der Möglichkeiten en de Königsplatz. Een grote verscheidenheid aan theatergenres laat zien hoe breed straattheater is. Er is gegarandeerd iets voor elke smaak.

Marktplein, 19.30 uur: Circus UnARTiq: "CurtainCall".

Twee internationaal gerenommeerde artiesten veroveren een indrukwekkend decor met een spannende mix van vertelvormen. Hun oversized gordijn transformeert de omgeving in een openluchttheater: een stadspark, een marktplein en een rivieroever worden het decor en verleiden het publiek om het vertrouwde te herontdekken. Een grote verscheidenheid aan circustechnieken, zoals acrobatiek op de slingerende trapeze en de Chinese paal, vormen het vocabulaire voor een eigentijdse metaforische taal en zorgen telkens weer voor momenten van verwondering en het vergeten van alle zorgen. Live muziek vermengt zich met moderne elektronische klanken: een saxofoon speelt de soundtrack voor een verticale dans op een touwladder op duizelingwekkende hoogte. De artiesten manipuleren de veelzijdige setting in elegante choreografieën en creëren zo steeds wisselende perspectieven en verrassende situaties.

Duur: ongeveer 30 minuten

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Marktplatz
Viktorstraße 2
48249 Dülmen
Deutschland

Website: www.duelmener-sommer.de

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.