Dezibelle's "Weightless

In een oogopslag

  • Telgte
  • Show overige

Heb je je ruimtevlucht al geboekt? Iets meer dan 50 jaar geleden - in april 1961 - was het avontuur van de ruimte er nog echt één. Dat was toen kosmonaut Yuri Alexeyevich Gagarin opsteeg in de ruimte. Aan boord van de Vostok 1 maakte hij de eerste ruimtevlucht en cirkelde in 106 minuten de hele wereld rond.
In 2019 presenteerden dezibelles "die thronfolgerinnen", hun eerste podiumprogramma sinds hun reformatie, waarmee ze publiek in binnen- en buitenland wisten te boeien met hun a capella artisticiteit. Nu, ter gelegenheid van de 60e verjaardag van de historische vlucht, brengen zij een productie op de planken die u meeneemt op een reis naar de onontdekte uitgestrektheid van de ruimte.
De muzikale reis bezingt het verlangen naar avontuur, het verlangen om nieuwe dingen te ontdekken en, in het beste geval, niet in een zwart gat neer te ploffen. Bekende nummers als "Moonriver" of "Space Oddity" zullen ten gehore worden gebracht, maar ook ongehoorde nieuwe ontdekkingen. Het programma zal worden aangevuld met anekdotes van Albert Einstein en Megan McArthur (astronaut). dezibelles heeft immers grootse plannen!
Maak je veiligheidsgordels vast en kom mee op onze ruimtevlucht! Of, zoals Gagarin zelf zei bij de lancering: "Pojechali! Vaarwel, tot ziens, lieve vrienden" met Aude Freyburger, Daniela Villiger, Editha Lambert, Nicole HitzVoorverkoop

: € 21,00 / € 19,50Premium kassa:
23,00 / € 21,50


Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bürgerhaus Telgte
Baßfeld 9
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0)2504 690100
E-mail:
Website: www.telgte.de/staticsite/staticsite2.php?menuid=62&topmenu=5

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.