In 32 dagen

Désirée Saarela & Triskel in de Schouwburg en Concertzaal (Gescher)

In een oogopslag

Een muzikale reis door de geschiedenis
De muziek van Désirée Saarela & Triskel heeft haar wortels in de singer-songwriterwereld, maar staat tegelijkertijd voor een nieuwe en originele manier om volksmuziek vandaag de dag uit te drukken. De groep creëert een sfeer vol hart, vreugde en de kracht van het vertellen van verhalen - te voelen tijdens hun optreden op het Münsterland Festival in het theater en de concertzaal in Gescher.
De teksten en de muziek dragen Désirée Saarela's handtekening, ze zingt de liedjes in haar moedertaal: Fins-Zweeds. Het huidige album "Brandliljor och Eldsjälar" (april 2021) vertelt met haar liederen de verhalen van verschillende vrouwen die tot de Zweedstalige minderheid in Finland behoren en werpt onder andere een blik op de 20e eeuw. Een interessante mix van verhalen en soundscapes uit de Fins-Zweedse en Finse geluidswereld.

Instrumentatie
DésiréeSaarela zang, gitaar | Kirsi Vinkki viool, harmonium, strijklier | Samuli Karjalainen gitaar, effecten | Eero Paalanen contrabas | Tuukka Aitoaho drums, percussie

Genre
Pop

Het concert is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Theater- und Konzertsaal
Borkener Damm 48
48712 Gescher
Deutschland

Tel.: 0254260151
E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/desiree-saarela-triskel

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.