In 27 dagen

Derby-dag

In een oogopslag

Partnerschapsdag

Het optreden van "The Pipes and Drums of the Royal British Legion e.V." met de indrukwekkende klanken van doedelzakken, snare-, bas- en tenordrums is een vast onderdeel van de Derby Day. Dit jaar treden ze weer op samen met "De Schuimkragen" uit Haarlem - kippenvel gegarandeerd!
Het akoestische duo "Scribble Victory" tovert een indrukwekkend optreden op het podium met eigen composities en covers van bekende nummers, die in hun eigen stijl worden gearrangeerd. Phoebe Shaw is een getalenteerde jonge singer-songwriter uit Derbyshire. Ze brengt niet alleen haar eigen nummers, maar is ook een vaardige vertolker van het werk van andere songwriters en vangt de aandacht van het publiek met haar stem. 
Een vaste waarde op het programma van Derby Day is "Dammit Jack". Laat je meeslepen door haar eigen interpretaties van vele bekende songs tijdens een geweldige live performance en kijk ook uit naar haar eigen stukken in de stijlen rock, akoestisch en chillout.
 
Culinaire hoogstandjes ronden de Derby Day af met "Thorntons Chocolate", de beroemdste chocolade uit Groot-Brittannië.
Vanaf 12:00 uur Jopen bier
Vanaf 14:30 uur Thorntons Chocolade
Vanaf 14:30 uur schminken voor kinderen met de stadsambassadeurs ten bate van het "Ambulant Kinderhospice Osnabrück"

 

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Derby-dag
49074 Osnabrück
Deutschland

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.