In 27 dagen

Dag Haarlem

In een oogopslag

Partnerschapsdagen

Haarlem Dag begint traditioneel met "De Schuimkragen". De muzikanten zorgen voor een geweldige sfeer met hun plezier van fanfaremuziek en popsongs. 
Met zijn diepzinnige Nederlandse teksten, die ontroerend en tot nadenken stemmen, en zijn gevoelige muziek neemt "Raoul Michel" zijn publiek emotioneel mee. 
Dankzij haar veelzijdige stem en haar liefde voor de piano inspireert "FLEUR" - niet alleen sinds haar succesvolle optreden in "The Voice Of Holland" - nu niet alleen de inwoners van Haarlem, maar concertbezoekers in heel Nederland.
 Het repertoire van de band "Royal Teazer" bestaat uit pop/rock nummers en is een mix van eigen werk en nummers die iedereen kan meezingen - van dansbare disco tot stevige gitaarmuziek.
Vanaf 11:00 Stroopwaffeln / Schokolade
Vanaf 14:30 schminken voor kinderen met de stadsambassadeurs ten bate van de "Ambulant Kinder Hospice Service Osnabrück"

 
De Nederlandse zusterstad presenteert zich met Jopen bier, dat sinds 1995 weer in Haarlem wordt gebrouwen - volgens een origineel bierrecept uit 1501.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Dag Haarlem
49074 Osnabrück
Deutschland

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.