Ceremonie voor de verjaardag van het kasteel

In een oogopslag

  • Lüdinghausen
  • Party

Een hoogtepunt van de festiviteiten rond het 750-jarig bestaan van het kasteel wordt gevormd door een plechtigheid in het district Coesfeld, waarbij het kasteel minister-president Hendrik Wüst van NRW als eregast zal verwelkomen.

Op het programma staan diverse toespraken en muzikale bijdragen, alsmede de presentatie van de uitgebreide herdenkingspublicatie. Rijk geïllustreerd geeft het een uitgebreid verslag van de geschiedenis van kasteel Vischering, rekening houdend met vele nieuwe inzichten die onder meer zijn opgedaan tijdens de renovatiewerkzaamheden in 2016/17. Het werk presenteert gelaagde individuele perspectieven van historische, architectonische en museale aard. Culinaire aanbiedingen ronden de feestelijke avond op het kasteel af. Het evenement is niet alleen toegankelijk voor genodigden, maar ook voor het geïnteresseerde publiek. Het aantal plaatsen is zeer beperkt, dus vroeg inschrijven is vereist.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Burg Vischering
Berenbrock 1
59348 Lüdinghausen
Deutschland

Tel.: + 49 (0)2591 79900
E-mail:
Website: www.burg-vischering.de

Contactpersoon

Tanja Brandt

Tel.: 02541184135
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.