Boule, Baguette & Wijn

In een oogopslag

  • Stadtlohn
  • Party, Markt overige, Muziek…

Na twee jaar gedwongen onderbreking gaat "Boule, Baguette & Wine" tijdens de zomervakantie de volgende ronde in. Op zaterdag 6 augustus 2022 organiseert de ISG Innenstadt Stadtlohn, met ondersteuning van SMS-StadtMarketing Stadtlohn, opnieuw dit evenement op het marktplein van Stadtlohn met een Franse flair.

De organisatoren hebben in 2018 en 2019 al bewezen dat Stadtlohn open staat voor nieuwe dingen. Het marktplein als ontmoetingsplaats voor iedereen, als gezellig en representatief stadscentrum. Het uitzicht op Frankrijk laat dit perfect zien. Bijvoorbeeld lekker eten, uitstekende wijnen, ontspannen samenkomen op het marktplein, met elkaar praten, koffie drinken en speels ijzeren ballen gooien. "Savoir vivre" is ook wat ze zeggen.

Het zwaartepunt van de actie op zaterdag 6 augustus 2022 van 11.00 tot 20.00 uur ligt bij jeu de boules - het werpspel met ijzeren ballen. Speciaal voor deze dag wordt op het marktplein met actieve steun van de Stadtlohn-bouwwerf een grote jeu de boules-baan aangelegd. Met een oppervlakte van 12 x 6 meter zal het zelfs overeenkomen met de afmetingen van internationale toernooien.

Op vrijdag 5 augustus is er 's middags al gelegenheid om jeu de boules uit te proberen. Op zaterdag zal het hoogtepunt van de dag zeker de geplande "Grand Prix de Stadtlohn" zijn, die om 17.00 uur begint. Ingeschreven teams uit Stadtlohn en omstreken spelen dan tegen elkaar.

De organisatoren hebben voor zaterdag veel bedacht rond de petanquebaan. Stadtlohners zullen een bijdrage leveren met Franse specialiteiten om te eten en te drinken.

Waar?

Markt, Stadtlohn

Datums in één oogopslag

Op de kaart

SMS - StadtMarketing Stadtlohn e.V.
Dufkampstraße 11
48703 Stadtlohn
Deutschland

Tel.: +49 (0)2563 87866
Fax: 02563 879860
E-mail:
Website: www.isg-stadtlohn.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.