In 27 dagen

Bosgeest - Ontdekkingsreis door de Finse bossen (Kapucijnenklooster Münster)

In een oogopslag

De Finse sterrenkok Jyrki Tsutsunen heeft al in de beste restaurants van Helsinki gekookt, was chef-kok bij het Finse consulaat-generaal in St. Petersburg en creëert altijd nieuwe recepten, menu's en evenementen. Met zijn project "Waldgeist" (Bosgeest) komt hij naar het Kapucijnenklooster in Münster met een 7-gangenmenu en heeft voor deze culinaire ervaring niet alleen ingrediënten uit het Finse bos in zijn bagage, maar ook de juiste muzikale begeleiding met drummer en percussionist Tatu Rönkkö en DJ Bunuel.
Hij wordt bijgestaan door de koks van het Kapucijnenklooster: Thomas Ahlers en Marcus Gäde. Beiden zijn opgeleid in het Münsterland. Na gewerkt te hebben in Duitsland en in het buitenland, koken ze nu vers en duurzaam voedsel in de keuken van het Kapucijnenklooster in Münster. Samen met Jyrki Tsutsunen zullen ze niet alleen ingrediënten uit het Finse bos gebruiken, maar ook vers geoogste producten uit de kapucijnentuin. De lekkernijen worden geserveerd met originele bosgeluiden uit de DJ-booth.

Mede mogelijk gemaakt door Visit Finland.

VVK only: 69€ excl. drankjes (vegetarische optie beschikbaar).

Het evenement is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Kapuzinerkloster Münster
Kapuzinerstr 27-29
48149 Münster
Deutschland

Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/waldgeist

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.