In 87 dagen

Boekenmarkt Ramsdorf 2023 met open zondag

In een oogopslag

Handelaren en particuliere verkopers bieden koopjesjagers en boekenwurmen een uitgebreid aanbod. Of het nu gaat om rijk geïllustreerde kinderboeken, vakliteratuur die in de handel niet meer verkrijgbaar is of menig bibliofiele schat - op de boekenmarkt van Ramsdorf komt iedereen aan zijn trekken.

Zondag open voor publiek

Maar ook buiten de boekenmarkt kunt u op de eerste zondag van september in Ramsdorf naar hartelust snuffelen, want vanaf 13.00 uur nodigen de winkeliers u uit voor een wandeling.

Bezoekers hebben dan de gelegenheid om zich op de boekenmarkt te informeren over de nieuwste trends en een paar koopjes te doen.

Zowel verkopers als bezoekers waarderen de ontspannen sfeer van de hele boekenmarkt in Ramsdorf. Zo nemen veel handelaren al sinds de première van de markt tien jaar geleden deel.

Elk jaar maken talrijke boekenliefhebbers uit de regio van de gelegenheid gebruik om voor weinig geld tweedehands lectuur in te slaan.

Met live muziek van pianist Josef Barnickel op de Burgplatz.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Ramsdorf
Walburgisplatz 14
46342 Velen-Ramsdorf
Deutschland

Tel.: 028639260
E-mail:
Website: www.velen.de/tourismus-freizeit/aktuelles/buechermarkt-2023-standanmeldung

Contactpersoon

Natalie Jakubik

Tel.: 02863926219
E-mail:
Website: www.velen.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.