Bocholt on Ice

In een oogopslag

  • Bocholt
  • Party

Van 25 november 2022 tot 29 januari 2023 zal het opnieuw "ijskoud" zijn in Bocholt op het Sint-Jorisplein. Bocholt on Ice gaat naar de volgende ronde. Net als vorig jaar zal er weer een ijsbaan zijn met een aangrenzend restaurant, de "Almhütte" van de familie Traber, naast de St.-Georg kerk. De 400 vierkante meter grote ijsbaan zal dagelijks open zijn voor schaatsen en curling. s Ochtends krijgen de scholen de gelegenheid de ijsbaan te reserveren. s Middags kan iedereen die dat wil zijn rondjes maken op skates. Het veelgevraagde curling is mogelijk 's avonds van 19.00 en 20.30 uur.

Bezoekers van de ijsbaan zullen weer goed verzorgd worden. In de namiddag staan in Traber's Almhütte glühwein, koffie, gebak en snacks klaar. s Avonds worden de gasten verwend met een snackschotel of een delicatessebord. Deze worden geserveerd per tafel voor groepen van 10 of meer en vereisen een reservering vooraf.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bocholt
Markt
46399 Bocholt
Deutschland

Tel.: +49 (0)2871 5044
E-mail:
Website: www.bocholt-on-ice.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.