Barok stadje

In een oogopslag

  • Nordkirchen
  • Party

Voor het eerst vindt in het kader van het jubileumjaar het evenement "Ville du Baroque" plaats in de burchtgemeente Nordkirchen.

Van vrijdag 2 september tot en met zondag 4 september 2022 zal de gemeente Nordkirchen, bekend om haar waterburcht, het "Westfaalse Versailles", zich met een driedaags barokfestival terug in de tijd van de 16e-17e eeuw wanen.

Bezoekers kunnen een uniek festival verwachten om naar te kijken, van te genieten, aan deel te nemen, te lachen en zich te verwonderen. Families zijn bijzonder welkom.

Ongeveer 100 kramen uit de horeca, de handel en het ambacht, zoals zeepzieders, lakenhandelaars en boekbinders, zullen de bezoekers verleiden tot het proeven en kopen van allerlei zaken uit die tijd.

Een voorprogramma zorgt ook voor amusant vertier: op een podium zorgen muzikanten met zachte harpklanken of muziekgroepen die met trommels de mensen tot dansen aanzetten voor een goede stemming.

Tussen de kraampjes door lopen acts die de bezoekers imponeren met schermtaferelen, showacts, jongleren, acrobatiek en goocheltrucs.

Bij het vallen van de avond zal een vuurshow het stadscentrum verlichten.

Meer informatie volgt binnenkort.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Nordkirchen
Bohlenstraße 2
59394 Nordkirchen
Deutschland

Tel.: +49 (0)2596 917 0
Fax: 02596 917-139
E-mail:
Website: events.nordkirchen.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.