In 34 dagen

ART Vischering

In een oogopslag

  • Lüdinghausen
  • 06.11.2022 – 22.01.2023Overzicht datums
  • 10:00 - 18:00
  • Tentoonstelling, Kunst en…

In het kader van de kunst- en verkooptentoonstelling "ART Vischering" presenteert Burg Vischering opnieuw prenten en schilderijen van gerenommeerde kunstenaars, maar ook van jonge opkomende kunstenaars. De tentoonstelling toont grote namen als Joseph Beuys, Markus Lüpertz, H. A. Schult, Per Kirkeby, Jörg Immendorf, A.R. Penck en Armin Mueller-Stahl naast die van kunstenaars uit de regio, zoals Ingrid Teiner, Gabi Dahl en Gan-Erdene Tsend. De breedte van het kunstaanbod, het samenspel van de werken met de ambiance van de historische waterburcht en de gematigde verkoopprijzen maken de kunsttentoonstelling bijzonder aantrekkelijk.

Op zondag 6 november nodigt het district Coesfeld u uit voor de ceremoniële opening van de tentoonstelling om 17.00 uur.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Burg Vischering
Berenbrock 1
59348 Lüdinghausen
Deutschland

Tel.: + 49 (0)2591 79900
E-mail:
Website: burg-vischering.de/kulturprogramm/art-vischering-5

Contactpersoon

Dominik Olbrisch

E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.