Arnd Zeigler

In een oogopslag

  • Oelde
  • Show overige

In zijn nieuwe programma "Hat schon Gelb! Zeigler's wondere wereld van het voetbal - LIVE" neemt Arnd Zeigler het publiek mee op een spannende reis door zijn voetbalwereld, met al zijn ups en downs en altijd met veel humor en de typische ironische knipoog die mannen en vrouwen al meer dan 10 jaar kennen en liefhebben van zijn hit TV show "Zeigler's wondere wereld van het voetbal".

BELANGRIJKE INFORMATIE: De Corona-regels die gelden op de dag van het evenement zijn van toepassing. Gelieve www.mitunskannmanreden.de te raadplegen alvorens het evenement bij te wonen. Wij behouden ons het recht voor alleen personen tot het evenement toe te laten die geacht worden gevaccineerd of hersteld te zijn in de zin van de geldende voorschriften van Corona op de dag van het evenement. Of en welke uitzonderingen er op deze regel zijn, is te vinden in de desbetreffende verordening van Corona. Tickets kunnen niet worden omgeruild en kunnen alleen worden teruggegeven in geval van annulering of uitstel van het evenement. De serie Comedy in the Park wordt georganiseerd in samenwerking met het agentschap MITUNSKANNMANREDEN. Toegang: 19.00 uur Aanvang: 20.00 uur Ticketprijzen: PK 1: 32,90 euro; PK 2: 30,70 euro per stuk plus voorverkoopkosten Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle voorverkoopkantoren, op Forum Oelde of op www.mitunskannmanreden.de. Bij de evenementen van "Comedy in the Park" worden de zitplaatsen met de nodige tussenruimte opgesteld. Indien er geen officiële noodzaak meer is om de zitplaatsen op afstand te zetten wegens het losmaken van Corona, behouden wij ons het recht voor om de thans geblokkeerde zitplaatsen later te verkopen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Vier-Jahreszeiten-Park
Konrad-Adenauer-Allee 20
59302 Oelde
Deutschland

Tel.: 02522 - 72 820
E-mail:
Website: www.oelde.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.