In 41 dagen

Ánnámáret in de Berkelse molen (Stadtlohn)

In een oogopslag

Inspiratie door natuur en cultuur
Ánnámáret staat voor Anna Näkkäläjärvi-Länsman - een muzikante die tot het inheemse Sámi volk behoort en in haar muziek terugkijkt naar haar voorouders. Op het Münsterland Festival staat de zangeres op het podium van RELíGIO en Berkelmühle samen met twee andere Finse grootheden: Ilkka Heinonen met zijn "jouhikko" - een traditionele Finse lier met strijkstok - en Turkka Inkilä op elektronica. Ze integreert ook videokunst van Marja Viitahuhta in haar live performance, die meer vertelt over de familiegeschiedenis.
Ánnámáret is niet alleen een indrukwekkende performer die woont in Nuorgam, het meest noordelijke dorp van Finland. Ze is ook een actief lid van de Sami-gemeenschap in Sápmi, het Sámi-nederzettingsgebied. Daar wordt Ánnámáret omringd door rendieren en natuur - een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar muziek.

Instrumentatie
Ánnámáret Zang | Ilkka Heinonen Jouhikko | Turkka Inkilä Elektronica,

ShakuhachiGenre
Traditioneel/Modern

Het concert is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.Datums in één oogopslag

Op de kaart

Berkelmühle Stadtlohn
Burgstr. 3
48703 Stadtlohn
Deutschland

Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/annamaret

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.