Alfons "Le Best of

In een oogopslag

  • Telgte
  • Show overige

Oranje trainingsjack? Puffy Mike? Frans accent? Ja, u kent het wel - en u bent het waarschijnlijk thuis al vaak op uw TV tegengekomen.
Sta me toe: ALFONS, cult verslaggever in dienst van de Duitse televisie! En zo ontleedt "de favoriete Fransman van de Duitsers" (FAZ) ook in zijn podiumprogramma met een vlijmscherp oog de algemene actualiteit, becommentarieert hij de grote schandalen van onze tijd en wijdt hij zich met zijn karakteristieke journalistieke nauwgezetheid aan de kleine maar des
te opmerkelijker vondsten uit de dagelijkse Duitse waanzin
.


Maar bovenal presenteert ALFONS in "Le BEST OF" een selectie van persoonlijke hoogtepunten:
het beste uit zijn jarenlange studie van het gedrag van Duitsers in het wild - de beste teksten, de beste verhalen en natuurlijk enkele van zijn beruchte reportages uit dit land van dichters en loodgieters, volkstuiniers en achterbuurmannen
.

Wat drijft hem steeds weer? Het is de zoektocht naar de ware essentie van de Duitsers - een eeuwig mysterie: "Toen ik Frankrijk verliet, zei ik tegen mijn vrienden: Maak je geen zorgen, ik ben zo terug. Ik blijf tot ik de Duitsers begrijp. Dat was meer dan 25 jaar geleden. Alors, ik ben er nog... "

Voorverkoop: € 23,00 / € 21,50Avondkassa
: € 25,00 / € 23,50Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bürgerhaus Telgte
Baßfeld 9
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0)2504 690100
E-mail:
Website: www.telgte.de/staticsite/staticsite2.php?menuid=62&topmenu=5

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.