In 15 dagen

Actiedag: "Schoon Haltern am See".

In een oogopslag

Slordig weggegooid papier, plastic flessen, kartonnen dozen, sigarettenpeuken en glasscherven zijn niet alleen schadelijk voor het stadsbeeld, maar vormen ook een bron van overlast voor veel burgers. Burgemeester Andreas Stegemann roept daarom opnieuw op om deel te nemen aan de actiedag "Haltern am See schoon". Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 16 maart 2024.

De actie "Haltern am See schoon" werd in 2004 gelanceerd als een extra activiteit die bijdraagt aan de netheid van de stad en zo de levenskwaliteit en het veiligheidsgevoel van de burgers verbetert. Sindsdien nemen steeds meer clubs, verenigingen, politieke partijen, scholen, kleuterscholen en burgers deel aan de actiedag. Zij helpen mee om groenzones en parken, school- en kleuterterreinen en delen van het stadscentrum vrij te maken van afval.

Details over het inzamelingsproces en registratie:

Stevige handschoenen, vuilnisbaktangen, vuilniszakken en ander materiaal staan op de actiedag vanaf 8 uur 's ochtends klaar bij het bouwdepot, Annabergstr. 55, waar ook de latere ophaling van het verzamelde afval wordt georganiseerd. Na hun werk kunnen de hardwerkende ophalers genieten van verfrissingen tijdens een helpersfeest op het terrein van het bouwdepot.

Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden voor de actiedag, onder vermelding van het geschatte aantal deelnemers en het beoogde inzamelgebied.

Inschrijven kan telefonisch op 933-476 en -480 of per e-mail op baubetriebshof@haltern.de.

Meer informatie over het evenement is daar ook te vinden.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haltern am See
Markt 1
45721 Haltern am See
Deutschland

Tel.: +49 (0)2364 93 33 65
Fax: +49 (0)2364 93 33 64
E-mail:
Website: www.haltern.de/Inhalte/Startseite/Verwaltung_Politik/_details.asp?form=detail&db=245&id=3447

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.