In 62 dagen

5e Nottbeck Zomeravond

In een oogopslag

De Nottbeck Zomeravond neemt zijn publiek op één avond mee op een muzikale reis door Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Engeland. Met werken van grote componisten als Wolfgang Amadeus Mozart, Georges Bizet, Guiseppe Verdi of John Rutter presenteert het Avondland zich als een bakermat van belangrijke muziek.

Tegen het unieke decor van het voormalige landhuis Nottbeck kunnen de gasten een navenant gevarieerd programma verwachten. Holger Blüder, directeur van de muziekschool van het district Warendorf, is ook nu weer verantwoordelijk voor de algehele artistieke leiding. Met medewerking van verschillende ensembles van de muziekschool, waaronder het groot symfonieorkest en het vocaal ensemble, zal hij naast de eerder genoemde klassieke werken fragmenten van beroemde filmmuziek uit "The Godfather" of de James Bond-serie ten gehore brengen.

Dankzij de mix van klassieke en moderne muziek is er voor jong en oud wat wils.

De Nottbeckse Zomeravond is een evenement van de Vereniging van Vrienden en Sponsoren van Haus Nottbeck in samenwerking met Kulturgut Haus Nottbeck GmbH, gesponsord door o.a. Sparkasse Münsterland Ost en de Cultuurstichting van Sparkasse Warendorf.

Datums in één oogopslag

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.