Kerstmarkt in Rheine 2022

Beleef de Emszauber

Knusse kerstmarkt in Rheine

23 november t/m 20 december

We gaan richting het einde van het jaar en dus is het ook weer tijd om in die heerlijke kerststemming te komen. En waar lukt dat nu beter dan in Duitsland? Maak wat ruimte vrij om in de weken voorafgaand aan kerst een uitstapje te maken naar de gezellige kerstmarkt van de Duitse stad Rheine! Rheine, net over de grens, heeft niet alleen een traditionele en knusse kerstmarkt, er is in de kerstperiode ook een speciaal evenementenprogramma voor jong en oud.

Kerstmarkt voor lekkerbekken

Wanneer het koude seizoen van de Emsstadt een prachtige winterjurk maakt is het tijd voor de Emszauber. Midden in Rheine ontstaat van 23 november tot en met 20 december 2022 gedurende vier weken een gezellige droom van licht met glühwein, geroosterde amandelen en vele andere goodies. Het is de ideale plek om gezellig met vrienden, collega’s en familie te bezoeken.

Van 8 december t/m 11 december 2022 vindt de traditionele “Nikolausmarkt” plaats met veel schitterende kraampjes. Op zondag 11 december zijn de winkels in Rheine geopend van 13:00 tot 18:00 uur.

Magie voor iedereen

Er wordt uitgekeken naar een gevarieerde tijd op de Ems. Of het nu de bekende klassiekers zijn, zoals de “After Work Party’s” op donderdag, de “Winter Beatz” op zaterdagavond of het familieprogramma in het weekend, er is een gevarieerd programma aanbod voor iedereen!

De Emszauber is een wintermarkt voor alle burgers – een plek die mensen moet verbinden. 

Alle actuele informatie vind je hier of via social media #emszauber.

Hoe kom je bij de kerstmarkt in Rheine?

Ik kom met de

Drie overnachtingstips voor Rheine

Op zoek naar een geschikte verblijfsmogelijkheid voor tijdens de kerstmarkt in Rheine? Bekijk dan het aanbod en boek jouw favoriete accommodatie!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.