Kerstmarkt in Gronau 2021

Kerst in het bos

Schaatsen, dennengeur en glühwein

9 t/m 12 december

De maand december staat in Duitsland helemaal in het teken van kerst. Sfeervolle kerstmarkten, schaatsbaantjes, kruidige dennengeur, kinderkoren, glühwein – onze oosterburen weten altijd precies dat goede kerstgevoel op te roepen. En dat begint al direct over de grens in Gronau. In Gronau vind je naast twee knusse kerstmarkten  ook een Winterzauberwald - gezelligheid en kerstsfeer gegarandeerd!

Kerstmarkt Gronau - Epe

3 t/m 5 december

Het eerste weekend van december is iedereen uitgenodigd op de knusse kerstmarkt van het naburige Epe. Er is een volledig showprogramma met diverse optredens en kinderen kunnen knutselen met de kerstengelen. Nog een paar originele kerstcadeautjes scoren? Het kan allemaal in een ouderwets gemoedelijke sfeer. Ook in Epe ontbreken de traditionele kraampjes niet. Het unieke in Epe is dat de hele gemeenschap meewerkt aan dit mooie kerstfestijn. Hier geniet je van een kleine, intieme kerstmarkt voor jong en oud. Op zondag 5 december is er tevens nog koopzondag in Epe!

Winterzauberwald met curling (6 t/m 15 december)

Van 6 tot en met 15 december staat in Gronau een prachtig Winterzauberwald; een magisch bos vol onvervalste alpine kerstsfeer – dat vind je niet snel zo dichtbij huis! Uiteraard zijn er de houten Hütten met originele cadeautjes en lekkers. Er is een sfeervol programma met veel muziek en gezelligheid. Zet je skimuts op, trek je kersttrui aan en kom samen met je vrienden genieten van glühwein – en van een potje ijsstokschieten. Deze variant op curling kun je hier spelen op een speciale ijsbaan.

Kerstmarkt Gronau - Epe (6 t/m 8 december)

Het tweede weekend van december is iedereen uitgenodigd op de knusse kerstmarkt van het naburige Epe. Er is een volledig showprogramma met diverse optredens en kinderen kunnen knutselen met de kerstengelen. Nog een paar originele kerstcadeautjes scoren? Het kan allemaal in een ouderwets gemoedelijke sfeer. Ook in Epe ontbreken de traditionele kraampjes niet. Het unieke in Epe is dat de hele gemeenschap meewerkt aan dit mooie kerstfestijn. Hier geniet je van een kleine, intieme kerstmarkt voor jong en oud. Op zondag 8 december is er tevens nog koopzondag in Epe!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.