Kerstmarkt in Gronau 2022

Adventstijd in Gronau en Epe

Dennengeur en glühwein

8 t/m 11 december

In het eerste weekend van december in Epe en in het tweede weekend in Gronau is het tijd om in de kerststemming te komen. Versierde dennenbomen, sfeervolle kerstverlichting, vele prachtige cadeau-ideeën in de winkels en een kerstprogramma - dit alles staat de bezoekers van Gronau en Epe tijdens de advent te wachten. Traditioneel wordt de kerstverlichting in beide plaatsen ontstoken op de eerste advent. Voeg daarbij de geur van glühwein en amandelen in de lucht; gezelligheid en kerstsfeer gegarandeerd!

Kerstmarkt Epe

Het eerste weekend van december is iedereen uitgenodigd op de knusse kerstmarkt van het naburige Epe. Er is een volledig showprogramma met diverse optredens en kinderen kunnen knutselen met de kerstengelen. Nog een paar originele kerstcadeautjes scoren? Het kan allemaal in een ouderwets gemoedelijke sfeer. Ook in Epe ontbreken de traditionele kraampjes niet. Het unieke in Epe is dat de hele gemeenschap meewerkt aan dit mooie kerstfestijn. Hier geniet je van een kleine, intieme kerstmarkt voor jong en oud. Op zondag 4 december is er tevens nog koopzondag in Epe!

Kerstmarkt Gronau

Van 8 t/m 11 december is de binnenstad van Gronau gevuld met gezellige kraampjes, de zgn. Hütten, vol met leuke handgemaakte snuisterijen, lekker eten en warme drankjes. De winkels zijn geopend, ook op de zondag. Je kunt op zoek naar leuke kerstgeschenken en naderhand lekker met vrienden of familie genieten van een beker glühwein en wat lekkers te eten. Er is een vol programma en ook voor muzikale ondersteuning wordt gezorgd! Kom de kerstsfeer opsnuiven en geniet in Gronau!

Openingstijden van de Hütten tijdens de kerstmarkt

8 t/m11 december 2022


08.12.22: 16:00 – 21:00 uur
09.12.22: 16:00 – 21:00 uur
10.12.22: 16:00 – 21:00 uur
11.12.22: 13:00 – 18:00 uur

 

Ook de winkels zijn geopend tot 21.00 uur 's avonds en op zondag! 

Hoe kom je bij de kerstmarkt in Gronau?

Ik kom met de

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.