Bos-kerstmarkt in Borken-Marbeck 2022

Unieke kerstmarkt

Sprookjesachtige verlichting

Deze bos-kerstmarkt is met niets te vergelijken. Op het ruime, bosrijke terrein van boerderij Schulze Beikel tref je iets heel bijzonders aan. Het is er sprookjesachtig verlicht en er zijn kraampjes met prachtig kunsthandwerk en heerlijk geurende dranken en lekkernijen. Kinderen kunnen er knutselen, je kunt stokbrood bakken bij het kampvuur en overal vind je romantische plekjes om gezellig te genieten van deze feeërieke kerstsfeer.

Spectaculair watervuurwerk

Creatief, ambachten en culinair. Op die manier laat de bos-kerstmarkt zich het best omschrijven. Achter de Marktpoort, gemaakt van hoge eikenstammen, opent de sfeervolle boskerstmarkt haar poorten voor het rustieke decor van de Waldhof. Circa 150 liefdevol gedecoreerde marktkramen tonen hun creatieve aanbod aan verrassende ambachten, geschenken en kerstaccessoires. Zelfgebakken taarten en koeken, geurende pannenkoeken, regionale specialiteiten, Glühwein, eierlikeur, warme speculaas en nog veel meer zorgen voor de inwendige mens.

Tijdens alle acht dagen brengt een groot watervuurwerk met haar kleurrijke waterfonteinen tot 25 m hoog de bezoekers in verroering.

Nog geen geschikte kerstboom gevonden of is de voorraad aan openhaardhout al bijna op? Na aankoop van een kerstboom of openhaardhout op de bos-kerstmarkt wordt de entreeprijs vergoed!

Wanneer?

De kerstmarkt vindt ieder weekend op hoodzakelijk zaterdag en zondag plaats.

  • 26 en 27 november
  • 3 en 4 december
  • 8 t/m 11 december
  • 17 en 18 december

Handige bezoekersinformatie

  • Parkeerplaatsen zijn voldoede beschikbaar bij het marktterrein in Marbeck
  • Vanaf de kerk, de begraafplaats en het station in Marbeck is ook gratis vervoer met een shuttlebus beschikbaar
  • Nieuw: Tussen het gezondheidscentrum Heide en de bos-kerstmarkt rijdt ook een pendelbus. Heen- en terugreis voor € 2,00
  • Op alle dagen is er van 13:00 tot 18:00 uur ook gratis kinderopvang beschikbaar in de "Engelscheune" (zie folder met plattegrond)
Ik kom met de

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.