Adventstijd in Ahaus 2022

Volop genieten in de donkere dagen voor kerst

Geniet van een gevarieerd programma

LET OP! Vanwege de energiecrisis heeft de gemeenteraad van Ahaus besloten dat er in 2022 geen 'Ahauser Winterzauber' met de bekende ijsbaan plaats kan vinden. De ondernemers van Ahaus hopen je in 2023 weer te mogen begroeten!

Wel vind de kerstmarkt in Alstätte plaats in het weekend van 24-27 november en is het kerstdorp op het raadhuisplein in Ahaus vanaf 4 december 2022 geopend!

Alstätter kerstmarkt

In het weekend van 24 t/m 27 november vindt de Advenstmarkt in Alstätte plaats.

Openingstijden:

Donderdag 24 november   : 15.00 - 21.00 uur
Vrijdag 25 november:         : 15.00 - 21.00 uur
Zaterdag 26 november       : 13.00 - 21.00 uur
Zondag 27 november         : 12.00 - 19.00 uur

 

Ahauser Winterdorf

Op zondag 4 december trekt niet alleen de koopzondag van 13.00 - 18.00 uur bezoekers naar de binnenstad, maar opent ook het "Ahauser Winterdorf" voor het eerst zijn deuren op de Rathausplatz, waar veel te ontdekken valt. Verheug je op verse wafels, glühwein, warme chocolademelk, vele heerlijke lekkernijen, draaimolens, klanken van het politiekinderkoor en kerstliederen van de originele Grenzlandmusikanten en nog veel meer.
Hierna is het kerstdorp elke week van donderdag t/m zondag geopend in de maand december! 

 

Hoe kom je bij de kerstmarkt in Ahaus?

Ik kom met de

'Geheimtipps' voor een memorabele overnachting

Op zoek naar een geschikte verblijfsmogelijkheid voor tijdens de adventstijd in Ahaus? Bekijk dan het aanbod en boek jouw favoriete accommodatie!

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.