Geheim over de grens - Ontdekkingsreizen in het Duitse Grensgebied

Winkelen

Ontdek elegante winkels en trendy zaakjes, slenter door gezellig drukke voetgangersgebieden en passages, geniet van de stijlvol en leuk ingerichte etalages - wat dacht u van een uitstapje naar het geheim over de grens om eens gezellig te winkelen? In onze regio's trekken de verschillende steden, waaronder Münster, Osnabrück en Nordhorn, met hun groot winkelaanbod veel bezoekers. In een schilderachtige sfeer van historische steden of in modern gestylde, nieuwe winkelcentra. Met een gevarieerd aanbod aan internationale topmerken, maar ook met producten uit de streek. Met vriendelijke bediening en deskundig advies. En dat vlak over de grens!

Koopzondagen

Winkelen in Lingen. Met in het hartje van de stad het prettige winkelgebied Lookentor. Rond de vijftig speciaalzaken, van elegante mode en schoenen tot futuristische techniek.

Ook de Duitse buren houden van koopzondagen. Meestal verbonden met een bijzonder thema zijn de koopzondagen in de Duitse grensregio zeker een mooi manier om 's zondags een leuk dagje uit door te brengen. Kom winkelen in Duitsland.

In Rheine wordt shopping groot geschreven: Hier kunt u niet alleen tijdens de week naar hartelust shoppen maar ook in het kader van de vier jaarlijkse koopzondagen. Iedere koopzondag is gecombineerd met een stadsfeestje.

De oude binnenstad is een levend centrum, waarin geschiedenis en actualiteit bij elkaar komen. De oude stad is evenzeer een shoppingmijl. Gecombineerd met de nieuwe winkelcentrums "Stubengasse" en "Münster Arkaden" een echt shoppingparadijs!

De sanering van het stadscentrum gaf de “city” een nieuw aanzien; moderne woningen en aantrekkelijke winkels zijn ontstaan en bepalen het beeld van de voetgangerszone. Speciaalzaken met een breed aanbod, leuke boutiques met actuele mode, onder andere in de winkelpassages, maken ieder shoppinguitstapje tot iets bijzonders.

Onthaast! Shopping in Bocholt – dat is meer dan gestrest van de ene winkel naar de andere rennen, op zoek naar de goedkoopste aanbieding. Shopping in Bocholt is evenzeer belevenis, ontspanning en plezier. Hier wordt hoge kwaliteit verbonden met hoge service - een shopping-uitstapje naar Bocholt is de moeite waard!

Het Factory Outlet Center (FOC) in Ochtrup laat koopjesjagers voelen zoals een vis in het water. Fashion victims en echte koopjesjagers vinden hier grote modemerken.

Osnabrück- winkelstad! Deze  historische stad nodigt uit tot winkelen. Warenhuizen en schattige boetiekjes in de “Krahnstrasse”, moderne passages aan de “Neumarkt” en bijzondere kleine winkeltjes in het “Heger-Tor-Viertel”. Van merkkleding tot sportswear, het aanbod van kleding is bij uitstek groot en veelzijdig!